Update 6

Så, det har ännu en gång gått ett tag sen jag skrev här till er. Känns så bull att jag inte kan lägga ut allt på bloggen till er. Men kommer jag ihåg datorn när jag åker till Hörby en dag eller kan åka bort till Mange, så ska jag lägga ut allt jag hittills skrivit, så så ni inte tappar tron hel och hållet.
Idag är det måndagen den 12 juli. Det är varmt så det snurrar och jag har trots det dammsugat, tvättat golven och städat och tvättar göra jag med.
Jag har jobbat hela veckan som gått och det har varit som att stå och jobba i en bastu...vi har haft minst 40 grader och det har inte varit nån hit direkt. Kul att jobba, inte det, men fy fan vad varmt. Men allt har gått bra och idag är jag ledig för att jobba ett par dagar till nu, sen är jag ledig resten av veckan. Jocka har jobbat nästan varje dag med mig nu i veckan som gått med och det har varit roligt som vanligt.
Idag ska vi bygga hundgården!! Äntligen =)
Jocke och Jonny är iväg och hämtar sektionerna vi fått tag i nu och sen ska det påbörjas. (Tur iaf att det är lite mulet idag, så inte solen står och gassar på en)
Det blir en hundgård lite av de lux storleken till vovvarna. Den kommer bli tror det va nåt mellan 35-40 kvm, så de kommer ha gått om plats =) Sen ska vi bygga ett hus till dem med, så pågarna får det bra =)
Ninni har haft det bra när vi jobbat tillsammans med Frida, badat en massa och haft sig. Hon snackan som tusan och lär sig mer och mer ord och hon har börjat sätta ihop ett par oliga ord, duktiga tjejen! =) Hon börjar bli så stor vår lilla Ängel! Ska bli så roligt och spännande att se hur hon kommer bli som storasyster!! =)
Magen, ja vad annat kan jag säga än att den växer och det rockas loss där inne =) Myspys!!! =)
En sväng till Sjöbo marknad ska vi kanske, ska se hur vädret blir med så det inte är för varmt, då är det inget kul att gå där. Men om inget annat så satsar vi på att ta oss till Kiviks marknad nästa vecka.
Jag gick en liten sväng på loppisen som Vollsjö fotbollsförening hade nu i helgen. Jag kom inte dit förrän lite sent, men jag hittade iaf en lagerhylla =) Jag hade ju tänkt ha några såna i källaren, så nu kan jag iaf påbörja att fixa till nere i "mitt" rum, så att jag kan göra målarrum av en del av det rummet. Resen kommer vara förvaring =) Just nu står den på pizzerian, men ska se om Jocke får med den hem idag när han ändå hämtar sektionerna, eller så tar vi den  imorgon. Ska börja fixa där nere sen i helgen när Jocke ändå jobbar. Så kan jag och Ninni dona där, tycker hon med är kul =) Hon är så hjälpsam av sig och älskar att få trycka på knapparna när vi tvättar =)
Så, nu är det en liten Ängel som ropar på mig, hon har vilar klart nu =) Vad som går i denna värmen då...
Over and out!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0