Update 3

Ja, det är idag tisdagen den 22 juni. Vi gick upp vid 9 och det va strålande sol ute =)
Har varit fint väder till och från ett par dagar nu och det är så skönt!! Jag fick tvättat sängkläder igår och de hängde ute och torkade!
Lite besök fick vi igår, farmor, gamelmoster Ingegerd och töserna kom ut en sväng. Ninni fick jättefina kläder och skor av Ingerger och töserna! Tack så mycket!!! Deet ska hon ha på sig på midsommar =)
Vi va ut en del igår, spelade fotboll och fixade lite i trädgården.
Hundarna fick det fixas en del men också. De har grävt i trädgården och det tycket vi sbsolut inte om. Så de är flyttade nu, sitter kedjade vid garaget och nu kan de gå ut och in där som de vill. Jag bara hoppas på att det kan funka i mer än några dagar...
VM-tittande är det så klart dagligen, iaf nån match, men sen dyker det upp annat som måste göras, så allt ser vi ju inte.
Idag ska vi jobba båda två, Frida ska vara här =)
Ninni har precis gått och vilat lite, jag tror inte jag kommer träffa henne mer idag... =( Jag ska jobba imorgon med, men Jocke är hemma då.
Midsommarafton närmar sig, men vad som händer då vet jag inte riktigt än, har inte fått kläm på det. Äta jordgubbar vill jag iaf =)
Nästa månad får vi internet. Längtar lite faktiskt, men jag saknar inte det så mycket som jag trodde att jag skulle göra =) Vi har ju hus, en trädgård och det kan underhålla en en del =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0