Slappedag blev till myskväll

Det blev kycklingsoppa till middag idag och givetvis fick jag hjälp av Ninni =)
Hon skulle va med, trots att det inte va så mycket hon kunde göra. Men buolijongen fick hon lägga i vattnet och sen satt hon och tittade på när jag rensade bort benen och det från kycklingen =)
Så fort jag diskar eller gör nåt i köket vid bänken så ska hon sitta där uppe och va med, det gillar hon. Helst ska vi diska =)

Jocke va iväg och fodrade grisar med Porrson och sen va maten nästan klar när han kom tillbaka och vi käkade. Jocke va helnöjd, jag va väl inte lika nöjd men tyckte absolut att det va gott och Ninni mummsade lite hon med. Gjorde som Pappsen och doppade knääckemackan i soppan och tugade =) Gullunge!

Lite chill i soffan sen och Ninni va nog i valet och kvalet om hon va trött eller inte. Jag märkte på henne redan innan maten att hon började bli lite trött, men ville inte gå och lägga henne ändå, lika bra att hålla igång tills det va dags att gå och lägga sig för natten.

Jag och Ninni hade redan bestämt att vi skulle ha en myskväll. Jocke skulle förmodligen ut och jaga gris, så vi hade planerat vår kväll.
Vi gick ner och badade efter chillet i soffan och Ninni busat lite. Massa bubblor hade vi självklart och sen la jag mig ner och bara njöt av det varma och sköna vattnet. Det gjorde Ninni med, hon kom och la sig hos mig och sa "mys". Härliga lilla tjej!
Jocke kom ner och sa hejdå och han for ut i skogen.
Så lite mys, varvat med plask och bus blev det och sen tvättade vi håret =)

Jamasen på och sen bäddade vi ner oss i soffan och tittade på Petsson & Findus. Hon såg det för första gången idag och det är första gången hon faktiskt stannar och tittar, hon är ju inte så hej intresserad av att titta på tv än. Men detta va nog bra =)
Så där låg vi under filten, snutte och napp va med och efter kanske en halvtimme, så tyckte Ninni att dagen skulle avrundas och ville gå och lägga sig.

Det dröjde inte länge innan hon somnat och då gick jag ut och högg spinkeved och tog in lite extra ved så vi har till en börjat tills imorgon bitti med om det är kyligt då.
Satte fyr i kaminen och sen diskade och jag gjorde kanel te till mig och satte mig här i soffan =)
Myskväll! =)

Jocke kom hem för en stund sen, två grisar blev det ikväll och de håller på där ute nu med det.
Kanske blir en film sen när de är klara om det inte blir för sent efter kaffet och så.
Jag vill iaf inte va upp så sent som vi va igår, pallar inte va så trött imorgon som jag va innan idag.
Tänkte att jag och Ninni skulle in och så mormor får träffa Ninni imorgon en sväng. Har inte blivit av som det ska denna veckan.

Fy vad jag är sugen på vindruvor, såg det i reklambladet jag la in i kaminen innan....



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0