Ny yxa...

Det har gått åt två yxor här hemma på kanske en vecka. Jocke har klyvt ved. De har båda gått sönder, men igår va vi på Citygross och införskaffade en ny så att allt kan bli klart där ute. Det tar ju sin lilla tid, är en del ved =)
Men vi kom en bit till igår och vi jobbade alla. Jocke klöv, jag körde in det i garaget och lavade det och Ninni fixade lite här och var. Hon klippte lite gräs med sin gräsklippare, även inne i garaget. Hon mekade med Pappsens grsklippare, fixade lite med hans spik och skruvar och hon hjälpte mig med att langa vedbitar så jag kunde stapla dem =) Hon är redig hon =)

Sen blev det mat!
Vi hade vår premiärmiddag från thaitrestaurangen här i vår lilla håla. Inget dyrt ställe och kanongod mat!!!
Ena såsen va stark!! Vi doppade vårrullarna i den och Ninni ville ju prova...visst doppa du lite då. Vi väntade för att se reaktionen och den kom. Munnen formaders som till ett "o" och hon andades in och ut. Oj, starkt =) Haha, sen ville hon inte doppa mer =)
Men kycklingsspett i jordnötssås och ris gick ner =)

När vi va mätta i magen så körde jag och Ninni till Annika med familj. Det blev kaffe och töserna lekte. Ninni som vilat nästintill inget alls under dagen sov en runda i bilen på vägen dit och jag fick väckt henne sen efter en liten kort vila, så innan hon kommit igång va hon mest pipfia...
Men de lekte litta, hade feteproblem med vilken stol den ene och den andra skulle sitta på och ja...men sen hittades ostbågarna som visst är Felicias favorit med och töserna tuggade och tuggade =)

Vi körde sen hem och Jocke och jag pluggade...och pluggade....lääänge!

Idag fick jag sovmorgon, vid 11 gick jag upp då Ninni tyckte att det va dags och sen kom Åsa inom en sväng. Jocke kom inte upp förrän vid 1, inte kunnat sova i natt då han vilade lite länge igår... =)

Nu har vi pluggat lite till undertiden Ninni vilar och ja, det kommer nog inte bli mycket mer än såhär idag. Kallt och blåsigt ute, så vi håller oss inne i värmen.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0