Ledig!

Vaknar av en liten tjej som ville upp. Men jag bad faktiskt Jocke att ta morgonen, jag ville bara sova mer...
Jocke gick upp, jag försökte somna om men kunde inte, vände och vred på mig, det började krypa i benen och sen gav jag upp. Men det va skönt att få ligga kvar iaf, så det tackar jag för =)

En härlig liten Ninni har hållt sig i närheten hela fömiddagen, tror minsann hon saknat Mammsen lite =) Nu går hon sina egna rundor och hittar på lite allt möjligt, har just nu hittat min bikini överdel, "tagit på sig den" och tuggar på snöret...delar med sig av snöret till Cox ska hon med göra.... =) Skitungar båda två!

Det är så skönt att va ledig idag, synd att det är sånt skitväder bara. Men en hemma-chillar-dag välkomnar jag med öppna armar =)
Är lite slidd ju...

Det har ju varit val. Jag har aldrig och kommer nog aldrig vara speciellt insatt i det hela. Hade aldrig intresset under skoltiden när man skulle få lära sig om det hela, hade ingen bra lärare nog som fångade mitt intresse och sen har det liksom inte blivit mer av det heller.
Kanske jag hade kunnat bli lite mer insatt om jag hade tagit mig tiden till att ta reda på fakta, men det har jag inte gjort. Därför säger jag inte så mycket nu om allt, alla andra gör det och eftersom jag inte kan något så ska jag inte säg så mycket heller.
Dock håller jag med vissa, men det är som en del av dem säger att det är resultater av hur vi haft det innan och hur landet har skötts under tidigare år. Att de där Uppe själva gnäller och ifrågasätter förstår jag inte, vad hade de väntat sig...
Ja, nä det är som det är...

Jag börjar bli lite frukostsugen tror jag snart... Ninni har ätit frukost redan och jag har aldrig sett henne äta så mycket till frukost som idag. Lite mer än två ost-mackor blev det!! Duktiga tjejen =)

Nu ska vi trycka lite på tåget så att lamporna blinkar =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0