Snabbis-Hej

Sitter hos Svärisarna, så tänkte att när jag ändå sitter här och snurrar så får jag ju säga hej till er alla här med =)

Vi har kommit till huset och jag bloggar lite då och då ändå, trots att vi inte har fixat internet än. Bloggandet sker på min dator och jag kommer lägga ut det sen när jag väl kommer åt denna världen igen, med bilder så klart! =)

Vi trivs som fiskarna i vattnet med huset, det är helt underbart! Vi jobbar och är lite lediga, midsommarfirandet i år blev hemma hos oss med Mange och hans familj. En kanonkväll!!!

Sommaren har äntligen kommit och den är så välkommen så!
Ninni får en pool av farmor, så ett och annat dopp i trädgården för hennes del lär det bli =) Stranden har vi inte kommit iväg till än, men siktar in oss på denna veckan =)

Allt är bra med Ninni, hon snackar som en galning, trivs i huset och med trädgården. Jaga flugor har hon med lärt sig =)

Lillan i magen är det med bra med, magen växer så det knakar och liv och rörelse är det =)

Hundarna har börjat anpassa sig mer och mer. Det är ju en omställning för dem med att vara ute om dagarna. Hundgård har de inte än, men de får vara ute iaf =)

Ni får ha det så bra och jag lovar att jag ska lägga ner nån timmar sen när vi får intenet med de inlägg som är på datorn, fixa med bilder och så =)

Bajbaj så länge!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0