Blandlad dag

Igår hände lite allt möjligt.
Vid två va vi bjudna på kaffe hos Skogstrollen och klockan två va vi där. Glada att komma ut i skogen igen och koppla av. Jag va hängig och slö och Jocke uppfattade mig som sur. Men det va jag inte. Dock försvann det mesta hängiga när vi kommit dit och jag va bara sådär halvslö, men det tackar jag vädret för =)

Skönt att va där och Ninni va så lycklig när hon fick sitta i köksfönstret och prata med hönsen =)
"Piipipipiiiipiii" Ibland lite med "b" än "p" =)
Men de förstod säkert!

Vi va ute och hälade på dem medoch oj vad de har växt till sig de små kycklingarna och Ninnis med!
Ägg, ja det fick vi och det blev min middag när vi kom hem. Stekt nypotatis (är så glad att de har kommit) och lite äggröra bland det. Tillagat av min egen mästerkock Jocke, så smakade gott som vanligt =)

Nåja, vi stannade ute i skogen nägra timmar och bilen hann bli tvättad av Jocke med. Så fin den är nu. På utsidan.
Insidan vill jag knappt prata om...blir så dammigt när vi alltid måste ha hundarna med oss eftersom de inte kan va själva hemma.
Men det slipper i snart. När vi kommer till huset, så ska det byggas en hundgård, det första som görs, så att de kan få sitt.
En ordentlig hundgård, där de kan leka och ha det bra. En isolerad koja ska de med ha så de kan gå in och lägga sig om de vill det.
Som Jocke menade på häromdagen, undra om de kommer vilja komma in sen...? =)
Men vill de va ute även under natten nångång, så ska de få det. Det är därför vi vil ha något riktigt fint till dem, det förtjänar de minsann!

Ninni, hon har sovit hos farbror Pontus och Jessika i natt. Vi menade på att vi kunde komma och hämta henne när vi jagat klart, men hon kunde sova där. Snälla ni! =)
Ninni vinkade och slängpussade till oss när vi gick, så va det med det =)
Hon hade ju en kise ett jaga och mysa med och sen kaninen som hon öppnade buren till titt som tätt när vi satt och fikade =)
Fullt upp!

De kommer hit och lämnar henne nu vid 11-tiden.
Jag vaknade vid den vanliga tiden när Ninni brukar gå upp, men det va ju bara att somna om. Sen stördes sömnen av solen så jag gick upp lite över 9 och tog ut hundarna. Jocke sover än, men jag tänkte att jag skulle väcka honom med lite nybryggt kaffe snart =)
Men solen är inget som gjorde att man vaknade på fel sida direkt, vilket härligt väder det är!!!!!
SSOOOOOLLL!!!!!

Ja, så idag är en utedag. Bokat!! =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0